Μετάβαση στο περιεχόμενο
GreekRealtor
Αγοραπωλησία / Μίσθωση / Διαχείριση / Εκτίμηση Ακινήτων
Η GreekRealtor δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2020. Το γραφείο εκπροσωπείται από τον Κωνσταντίνο Χατζούδη, Τοπογράφο Μηχανικό/Μεσίτη Αστικών Συμβάσεων/Εκτιμητή Ακινήτων.
Δραστηριοποιούμαστε στην ευρύτερη περιοχή του νομού Μεσσηνίας. Επίσης, δραστηριοποιούμαστε στους Νομούς Λακωνίας (Δ.Ασωπού) και Αρκαδίας (Δ.Βόρειας Κυνουρίας) με την βοήθεια του δικτύου συνεργατών που διαθέτουμε.
Η ομάδα μας αποτελείται από μόνιμους συνεργάτες, με τις ειδικότητες των τοπογράφων/πολιτικών μηχανικών, εκτιμητών ακινήτων, δικηγόρων, οι οποίοι με τις εξειδικευμένες γνώσεις τους εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα για κάθε υπόθεση.
ΣΤΟΧΟΣ
Στόχος μας είναι η προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών στο Real Estate και στον Τεχνικό τομέα, ώστε να είναι απρόσκοπτη η διεκπεραίωση της εκάστοτε υπόθεσης.
Στον τομέα του Real Estate αναλαμβάνουμε την αγορά, πώληση, ενοικίαση, διαχείριση και εκτίμηση του ακινήτου σας. Στον Τεχνικό τομέα αναλαμβάνουμε την έκδοση όλων των αναγκαίων εγγράφων για την κάθε είδους αγοραπωλησία ή μίσθωση ακινήτου, όπως Τοπογραφικά Διαγράμματα, Βεβαιώσεις Μηχανικού, Κωδικούς Ηλεκτρονικών Διαγραμμάτων (ΚΗΔ), Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ). Επίσης, αναλαμβάνουμε την μελέτη και κατασκευή κάθε είδους κτιρίου.

GreekRealtor
Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες στο Real Estate
Powered by XKtopo
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Διεύθυνση: Αριστοδήμου 135, Καλαμάτα
TK: 24100
Τηλ: +30 27210 80370
Κιν: +30 697 1 654 564
Email: info@xktopo.gr
Privacy Policy
Επιστροφή στο περιεχόμενο