Μετάβαση στο περιεχόμενο
.
EFIX F7 Δέκτης GNSS (824 signal channels)
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
IMU-RTK μεγέθους παλάμης με υψηλή ακρίβεια
Μειωμένο βάρος, χωρίς την διακύβευση της απόδοσης.

Η ενσωματωμένη τεχνολογία IMU-RTK στον γεωδαιτικό δέκτη F7 GNSS παρέχει στιβαρό και ακριβή εντοπισμό σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Σε αντίθεση με άλλους δέκτες GNSS, ο F7 GNSS IMU-RTK συνδυάζει μία υπερσύγχρονη GNSS RTK engine, έναν υψηλής ποιότητας αισθητήρα IMU χωρίς βαθμονόμηση και προηγμένες δυνατότητες παρακολούθησης GNSS ώστε να αυξήσει δραματικά τη διαθεσιμότητα και την αξιοπιστία του RTK.

Η αντιστάθμιση κλίσης του F7 αυξάνει την ταχύτητα αποτύπωσης και χάραξης έως και 30%. Επιτυγχάνεται υψηλή παραγωγικότητα και αξιοπιστία, υπερβαίνοντας τα όρια της συμβατικής έρευνας GNSS RTK.

Επιπλέον, με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις, το F7 έχει σχεδιαστεί επιτυχώς σε μέγεθος παλάμης, το οποίο είναι μόνο 0,73 kg και ταιριάζει απόλυτα στην παλάμη σας.
IMU-RTK ΥΨΗΛΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ
GNSS
Περιεχόμενα κουτιού μεταφοράς:
EFIX F7 GNSS, FC1 χειριστήριο με εγκατεστημένη την εφαρμογή eField, adapter και Τροφοδοτικό

Παρελκόμενα:
Κοντάρι 4 τμημάτων (2μ.)
Άμεση διαθεσιμότητα
3.300,00 €(ΦΠΑ δεν περιλαμβάνεται) 3.500,00 €
Προσθήκη
ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μικρού μεγέθους, χωράει ολόκληρο στην παλάμη
 • Μόνο 730 γραμ.
 • Σχεδιασμένο για αποδοτικότητα.

Πλήρης υποστήριξη GNSS αστερισμών με advanced RTK engine: γρήγορος, ακριβής και αξιόπιστος αλγόριθμος
 • GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou και QZSS, 824 κανάλια σήματος για να τα παρακολουθείτε όλα.
 • Ακρίβεια χιλιοστών χάρη στον προηγμένο αλγόριθμο RTK.
 • Οι προσαρμοστικές δυνατότητες κατά των παρεμβολών και του μετριασμού πολλαπλών διαδρομών καθιστούν την ακρίβεια αξιόπιστη και σταθερή.

Πλήρως ενσωματωμένο GNSS+IMU για μεγαλύτερη απόδοση
 • Διατηρεί καλή ακρίβεια ακόμα και όταν το F7 δεν είναι κατακόρυφο.
 • Πλησιάστε εκεί που είναι δύσκολο ή επικίνδυνο να κάνετε κεντράρισμα ή όταν θέλετε να γλυτώσετε από αυτό.
 • Βελτιώστε την απόδοση κατά 20%~30%.

Έξυπνη διαχείριση μπαταρίας, λειτουργία RTK έως και 12 ώρες.
 • Η βελτιστοποιημένη κατανάλωση ενέργειας επιτρέπει την εργασία 12 ώρες σε λειτουργία RTK ή 15 ώρες σε λειτουργία Static.
 • Το F7 υποστηρίζει την φόρτιση από power bank, επιτρέποντάς του να επαναφορτίζεται οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Στιβαρό και ανθεκτικό
 • Το περίβλημα κράματος μαγνησίου κάνει το F7 ελαφρύτερο και ανθεκτικότερο.
 • Πρότυπο προστασίας IP67 κατά της υγρασίας και της σκόνης.
 • Ανθεκτικό σε πτώση 2μ.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σύντομη παρουσίαση του δέκτη EFIX F7
NEBULAS-II SoC
Multi-system, multi-core, precision GNSS system
 • 824 κανάλια για την παρακολούθηση των GNSS σημάτων
 • Παρατήρηση carrier phase σε επίπεδο χιλιοστού και RTK positioning κάτω από το εκατοστό
 • Αξιόπιστη και σταθερή λύση χάρη στα προσαρμοστικά noise filters και multi-path
UB4B0M BOARD
Η καρδιά του δέκτη EFIX F7 είναι η προσαρμοσμένη πλακέτα UB4B0M που επαναπροσδιορίζει την τεχνολογία RTK όσον αφορά την ενεργειακή αποδοτικότητα και την απόδοση. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα έναντι άλλων δεκτών, είναι η χρήση όλων των δορυφορικών σημάτων από κάθε αστερισμό για εντοπισμό θέσης, άμεση λήψη και αισθητή σταθερότητα της ληφθείσας λύσης σε μεταβαλλόμενες συνθήκες παρατήρησης. Ο βελτιωμένος ενσωματωμένος αλγόριθμος πλοήγησης της U-Fusion αντιμετωπίζει το πρόβλημα των διακοπών και των ξαφνικών αλλαγών στα αποτελέσματα εντοπισμού θέσης.
ΟΙ ΔΕΚΤΕΣ ΜΑΣ
αντιπροσωπεύουν την πρώτη γενιά συσκευών GNSS, είναι αρκετά εξελιγμένοι ώστε να αξιοποιούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τις δυνατότητες που προσφέρουν όλα τα επί του παρόντος διαθέσιμα δορυφορικά συστήματα. Έτσι, πολλά από τα εμπόδια που έχει συναντήσει η RTK μέτρηση μέχρι στιγμής έχουν ξεπεραστεί και το άλμα στην απόδοση είναι εξαιρετικά μεγάλο. Στην πράξη, εκτός εμβέλειας παραμένουν μόνο μετρήσεις σε σημεία που απομονώνονται από το δορυφορικό σήμα, όπως πολύ πυκνό δάσος, πολύ στενά περάσματα μεταξύ ψηλών κτηρίων ή πλήρως καλυμμένα σημεία. Τα προηγμένα, σύγχρονα ηλεκτρονικά των συσκευών μας μεταφράζονται σε ένα νέο επίπεδο απόδοσης.
ΜΕΤΡΗΣΗ RTK ΣΕ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ
Ο δέκτης EFIX F7  είναι εξοπλισμένος με μια αυτό-βαθμονομημένη μονάδα αδρανειακής πλοήγησης IMU που αποτελείται από τρία επιταχυνσιόμετρα και τρία γυροσκόπια. Αυτοί οι αισθητήρες παρέχουν στην μηχανή εντοπισμού θέσης τα απαραίτητα δεδομένα για τον ακριβή προσδιορισμό του προσανατολισμού του δέκτη GNSS στο χώρο, ενώ επιτρέπουν τον προσδιορισμό σε πραγματικό χρόνο της θέσης του κάτω άκρου του κεκλιμένου κονταριού σε περιπτώσεις όπου δεν είναι δυνατό να τοποθετηθεί κατακόρυφο.

ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ
Το μικροηλεκτρομηχανικό αδρανειακό σύστημα του δέκτη  EFIX F7 είναι ανθεκτικό στις μαγνητικές παρεμβολές και επιτρέπει τη μέτρηση και το χάραγμα με κλίση έως και 35 ° με εγγυημένη ακρίβεια 10 mm + 0,7 mm / 1 °
ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Συνήθως, κατά την διάρκεια εργασίας με δέκτες GNSS αναγκάζεται ο μηχανικός λόγω αδυναμίας σωστής λειτουργίας του δέκτη να αποχωρήσει από μέρη όπου, για διάφορους λόγους, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί μέτρηση RTK.
Η βελτιωμένη τεχνολογία GNSS που επεκτείνεται σε αδρανειακές δυνατότητες (Inertial Measurement Unit - IMU) είναι ένα εγγυημένο άλμα στην απόδοση.
Η ικανότητα του δέκτη να χρησιμοποιεί δορυφορικά σήματα όλων των αστερισμών παρέχει λύση FIX στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Και η απελευθέρωση από την ανάγκη κατακορυφότητας του κονταριού καθιστά δυνατή την εκτέλεση άμεσων μετρήσεων σε μέρη όπου προηγουμένως ήταν αδύνατο.
ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
 • Λειτουργεί ομαλά ακόμα και σε δυσμενή περιβάλλοντα
 • Ο δέκτης EFIX F7 είναι σύγχρονη τεχνολογική λύση, όχι παρωχημένη προδιαγραφή αρκετών ετών.
 • Η αποτύπωση και σε κεκλιμένη θέση, προσδίδει αποτελεσματικότητα και ταχύτητα κατά την εργασία στο πεδίο
 • Η ενσωματωμένη μονάδα IMU θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε μετρήσεις σε μέρη με δύσκολη πρόσβαση και όπου δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να πλησιάσετε
 • Κατευθύνετε την προσοχή σας σε άλλες πτυχές της εργασίας σας ή ελέγχετε το περιβάλλον για πιθανούς κινδύνους, αντί να παρακολουθείτε την αεροστάθμη
Powered by XKtopo
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Διεύθυνση: Ψαρών 16, Καλαμάτα
TK: 24100
Τηλ: +30 27210 86747
Κιν: +30 697 1 654 564
Privacy Policy
Επιστροφή στο περιεχόμενο